LOGO ekoterm-slogan
Радиатори

Vision

vision-faceНовите "VISION" алуминиеви радиатори на FONDITAL, Италия принадлежат към съвсем нова гама иновативни радиатори.Това е нова уникална продуктова гама, която предлага по-добро съотношение мощност-тегло и изключително високо ниво на ефективност.

 

продължава>

 
 

Калдо

KALDO

Отоплителните тела се предлагат в четири размера H-350 H-500 H-600 H-800. Подходящи са за използване в отворени и затворени системи без значение на топлоизточника котел камина централно топлозахранване и тн. Висококачественото прахово боядисване по RAL и леенето под високо налягане правят този продукт на практика вечен. Всички алуминиеви радиатори KALDO имат европейски сертификати за качество.

продължава>

 
 

Алуминиевите радиатори "ELEGANCE "

ips_eleganceАлуминиевите радиатори "ELEGANCE" . Техните технически характеристики и дизайн - най-доброто, което може да се предложи, са резултат на дългогодишен опит и задълбочени проучвания в областта на топлофикацията. Изработени от специална алуминиева сплав UNI-5076 - отличаваща се с висока механична издръжливост и антикорозионна устойчивост.

продължава>

 
 

HELYOS

product_82649

Радиаторите Helyos са разработени и произведени от италианската фирма Radiatori2000 S.p.A., като са използвани най-новите производствени процеси и технологии. Радиаторите са със съвременен дизайн, с приятно закръглени форми и с успех се вписват във всеки един интериор и удовлетворяват и най-изискания вкус.

 

продължава>

 
 

Стоманени панелни радиатори тип 22

tip22

Панелните радиатори, с доказани качества и преимущества. Пълна гама стоманени радиатори от тип 22 - РККР с различни размери, както следва:

продължава>

 
 

Страница 1 от 2

Контакти

Магазин и офис
гр.Бургас ул.Цар Калоян №9
тел.          056/843671
тел./факс 056/845014
         gsm 0887/707810
                 0889/720987

Галерия

magazin boileri  sunsystemkolektor  

За нас

Фирма ЕТ"Екотерм" е създадена в началото на 1999г. изцяло от частен капитал. Основният предмет на дейност на фирмата е търговия, проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни, климатични, слънчеви и ВиК инсталации.